Nume:
Limuzine Vis
E-mail:
office@07limuzina.ro
Telefon:
0762 772 771
Telefon 2:
0767 277 779
Telefon 3:
0722 660 040
Website:
http://www.limuzinenonstop.ro/
Adresa:
Sect. 2, Str. Gheorghe Titeica, Nr. 58, Camera 3, Bucuresti.
Facebook

Limuzine Vis
Inchirieri auto Bucuresti Sector 2

Companiile recomandate ofera servicii de inchirieri masini in sistem rent car pentru calatorii de afaceri si in scop turistic - masini de inchiriat la preturi mici, masini performante si sigure, gama variata  de masini compacte, intermediare, autoturisme de lux, masini de teren si suv-uri, limuzine pentru ocazii speciale, nunti, autoturisme cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta, masini de inchiriat atat pe termen lung cat si pe termen scurt, asigurare impotriva accidentelor si asigurarea impotriva furtului, servicii suplimentare transfer aeroport.

Detalii

Limuzine Vis este o companie specializata in inchirieri limuzine, avand o excelenta reputatie pentru profesionalitatea serviciilor oferite si o vasta experienta in domeniu. Serviciile noastre de inchirieri limuzine acopera toata paleta de nevoi a unei clientele ce se asteapta la un adevarat serviciu profesional. Suntem pe piata de mai bine de 18 ani si ne mandrim cu un portofoliu de peste 20.000 de clienti fericiti.cea mai mare flota de limuzine din Romania: 20 de limuzine, una mai spectaculoasa decat alta.

Principala noastra prioritate este sa oferim clientilor nostri satisfactie totala prin calitatea si varietatea serviciilor, precum si prin preturile competitive pe care le practicam. Personalul nostru este cu grija selectionat, avand o pregatire deosebita si asigurandu-va confortul, siguranta, discretia si punctualitatea pe care le doriti in calatoriile dumneavoastra de afaceri sau turistice. Alegand o masina de lux oferiti somptuozitate fericitului eveniment si aveti posibilitatea unei plimbari de vis intre momentele importate ale ceremonialului: sosirea la casa miresei, ceremonialul religios, petrecerea la restaurant, furtul miresei, intoarcerea mirilor, chiar si plecarea in luna de miere! 

Daca sunteti in cautare de servicii inchirieri auto din diverse motive, atunci va asteptam sa apelati la serviciile firmei noastre. Suntem una din cele mai cunoscute firme de pe piata de profil locala si oferim masini de inchiriat pentru turisti, oameni de afaceri sau pentru evenimente speciale. In acest scop dispunem de un parc auto divers. In cadrul parcului auto veti gasi o gama larga de limuzine, in cea mai buna stare de functionare. Daca doriti sa consultati oferta de inchirieri auto, va invitam sa vizitati parcul nostru si sa aflati mai multe detalii despre fiecare autoturism in parte dar si despre tarifele practicate. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru detalii suplimentare despre inchirieri auto si incheierea de contracte. Pentru incheierea de contracte inchierieri masini, trebuie respectate anumite conditii. Tot aici veti putea gasi si detalii despre iecare autoturism disponibil. Echipa noastra va pune la dispozitie si posibilitatea de a rezerva autoturismul dorit online. Societatea noastra este una din cele mai cunoscute firme de inchirieri auto de pe piata locala si va ofera o gama completa de servicii dar si o oferta variata de autoturisme. Dorim ca toti clientii nostri sa fie multumiti si de aceea ne straduim sa imbunatatim permanent oferta noastra de masini dar si serviciile de inchierieri auto, oferind multe alte beneficii suplimentare. Va asteptam sa consultati oferta parcului nostru auto si sa rezervati limuzina dorita prin metodele puse la dispozitie. In scopul de a raspunde nevoilor cat mai diverse ale clientilor nostri aflati in cautare de servicii inchirieri masini, firma noastra s-a orientat spre dezvoltarea pachetului de servicii. Asadar, in cadrul serviciilor noastre veti gasi o gama larga de servicii pentru diverse scopuri. Noi credem ca satisfactia clientului este factorul principal care determina continuitatea si dezvoltarea unui business. Pentru a ne asigura ca aceasta viziune este pe deplin satisfacuta, ne-am propus sa respectam intocmai o serie de valori fundamentale ale firmei si anume:

- Ne indeplinim obligatiile fata de client cu profesionalism si ii protejam interesele, in calitate de partener, cu maxima consideratie;

- Onestitatea, legalitatea si transparenta ne caracterizeaza fiecare actiune. Dupa noi, cheia succesului oricarui business se afla in corectitudinea actiunilor intreprinse in numele acestuia;

- Punem mare pret pe respectul si loialitatea clientilor nostri. Ne dorim sa obtinem acest lucru prin oferirea serviciilor de calitate, in mod prompt, corect si in conditii de maxima siguranta;

- Credem in construirea unei echipe dinamice, flexibile, bine pregatite si gata sa reactioineze la cerintele partenerilor nostri in mod eficient, la orice ora.

Strategia noastra pe viitor cuprinde urmatoarele obiective:

   - Satisfactia deplina a clientilor;

   - Eficientizarea activitatii in termeni de calitate - pret a serviciilor oferite;

   - Recunoasterea brandului Limuzine Vis pe piata - atat la nivel local cat si national;

   - Dezvoltarea continua;

   - Construirea unei echipe de profesionisti cu un grad inalt de pregatire si dinamism.

Servicii

Inchiriem limuzine pentru urmatoarele tipuri de evenimente:

- Nunta;

- Botez;

- Petrecerea burlacilor;

- Ziua Femeii;

- Valentine*s Day;

- Aniversari/Onomastici;

- Evenimente Corporate.

Oferte speciale

*Limuzina Non Stop* face ora de 90 minute in perioada 1noiembrie 2017 - 1 mai 2018. Relatii la telefon 0762 772 771.

*Te-ai nascut de ziua ta* inchiriaza limuzine cu 8 euro/persoana minim 6 persoane. Relatii la telefon 0762 772 771.

Parteneri

Flota noastra este dotata cu urmatoarele limuzine:

Limuzina BMW X5 - capacitate 10 -12 persoane de la 120 euro:

Limuzina Beauford - capacitate 3 persoane de la 80 euro;

Limuzina Mercedes S Classe - capacitate 4 - 6 de la 80euro;

Limuzina Ford Hunnter - capacitate  14-16 persoane de la 95 euro;

Limuzina Chrysler Gri - capacitate 8-9 persoane de la 104 euro;

Limuzina Hover - capacitate 7-8 persoane de la 60 euro;

Limuzina Lincoln Town Car - capacitate 8-9 persoane de la 52 euro;

Limuzina Lincoln Prezidential - capacitate 9-10 persoane de la 60 euro;

Limuzina Chrysler- capacitate 8-9 persoane de la 104 euro;

Limuzina Dodge - capacitate 8-9 persoane de la 96 euro;

Limuzina Hummer H3 - capacitate 10-11 persoane de la 110 euro;

Limuzina Ford Hercules - capacitate 14-16 persoane de la 140 euro.

Limuzina de epoca Excalibur - capacitate 6-8 persoane de la 100 euro;

Galerie foto

Limuzine Vis
Limuzine Vis
Limuzine Vis
Limuzine Vis

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com