Nume:
Alf Rent a Car - Arges
E-mail:
valentinsimescu@yahoo.ro
Telefon:
0728 555 577
Adresa:
Pitesti, Jud. Arges.

Alf Rent a Car - Arges
Inchirieri auto

Companiile recomandate ofera servicii de inchirieri masini in sistem rent car pentru calatorii de afaceri si in scop turistic - masini de inchiriat la preturi mici, gama variata  de masini compacte, autoturisme cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta, masini de inchiriat atat pe termen lung cat si pe termen scurt, asigurare impotriva accidentelor, servicii suplimentare transfer aeroport.

Detalii

ALF Rent A Car vine in intampinarea clientilor sai cu un program complet de inchiriere auto pe termen mediu si lung/inchirieri autovehicule la cele mai scazute preturi din piata si servicii de inalta calitate. Colaborarea cu Alf Rent A Car scuteste persoanele de stresul si riscurile generate de gestionarea unui autoturism: achizitie, intretinere, monitorizare, proceduri administrative, revizii si reparatii generate de uzura, asigurari, taxe (acte, impozite, rovinieta), inlocuire anvelope pentru vara/iarna, revanzare etc.

Pentru informatii suplimentare sau servicii de consultanta privind ofertele noastre de inchiriere auto si transport persoane, va rugam sa ne contactati online sau telefonic pentru prezentarea unei oferte in cel mai scurt timp posibil sau pentru stabilirea unei intalniri cu un reprezentant al societatii noastre pentru o oferta personlizata in concordanta cu necesitatile si bugetul companiei dvs. Disponibilitate si flexibilitate in crearea unei oferte personalizate care sa raspunda cat mai bine nevoilor dumneavoastra de a inchiria o flota sau un autoturism. Putem pune la dispozitie autoturisme cu marca, tipul, motorizarea si nivelul de echipare este ales de dumneavoastra, prin incheierea unui contract intre noi si dumneavoastra.

Servicii

Venim in sprijinul clientilor cu urmatoarele servicii:

- Preturi negociabile;    

- Plata la termen;    

- Parc de autoturisme la cele mai inalte standarde de siguranta si confort;  
    
- Seriozitate, punctualitate, rezervare online sau telefonic.

- Toate operatiunile si costurile de mentenanta si reparatie a autoturismelor vor fi suportate de societatea noastra: revizii, rovinieta, asigurare RCA, asigurare Casco, etc;

- Autoturism la schimb in caz de accident / defectiune / revizie;

- Costuri zero in cazul in care un autoturism are o problema tehnica/mecanica sau este implicat intr-un eveniment rutier.
 

Oferte speciale

Dacia Logan - de la 12 euro/zi - toate taxele incluse ;

Renault Megane - de la 16 euro/zi - toate taxele incluse;

Dacia Logan VAN - de la 15 euro/zi - toate taxele incluse;

Dacia Duster 4x4 - de la 24 euro/zi - toate taxele incluse;

Skoda Octavia 3 - de la 23 euro/zi - toate taxele incluse;

Renault Trafic 8+1 extralong - de la 40 euro/zi - toate taxele incluse;

Smart Two - de la 8 euro/zi - toate taxele incluse.

Galerie foto

Alf Rent a Car - Arges
Alf Rent a Car - Arges
Alf Rent a Car - Arges
Alf Rent a Car - Arges
Alf Rent a Car - Arges
Alf Rent a Car - Arges
Alf Rent a Car - Arges
Alf Rent a Car - Arges

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com