Portalul ofera informatii complete despre Companiile de Inchirieri Auto Rent A Car din Romania.

Societatile partenere ofera servicii de rent a car, inchirieri masini, inchirieri auto in orice oras al tarii.

Societatile recomandate pun la dispozitie o gama variata de masini (clasa mini, clasa lux, masini de teren si o gama variata de suv-uri) asigurand confortul si siguranta clientilor de Rent a Car fie persoane fizice sau companii. Cu ajutorul unei masini inchiriate, problemele dumneavoastra de deplasare se vor rezolva usor si rapid!

Autonom Rent a Car va cumpara cate zece autoturisme BMW in fiecare an

Autonom Rent a Car va cumpara cate zece autoturisme BMW in fiecare an

   Autonom Rent a Car, cea mai mare companie de servicii de inchiriere de masini din Romania, cu o flota activa de peste 2.000 de autoturisme noi, deschide colaborarea pe termen lung cu BMW printr-o achizitie de sase BMW Seria 5 in acest an.

   Modelele vor fi folosite cu precadere pentru servicii de shuttle, dar pot fi utilizate si in sistem de inchiriere. Proiectul prevede extinderea continua a flotei de modele BMW cu cel putin zece unitati in fiecare an si sustine extinderea Autonom catre noi segmente de piata. Este analizat potentialul de dezvoltare catre segmentul modelelor BMW X si chiar al automobilelor electrice BMW i.

   "Desi in mod traditional Autonom s-a dezvoltat avand in flota marci de volum, am luat decizia strategica sa ne extindem si pe pietele de inchirieri auto premium si de shuttle service. Parteneriatul cu BMW a venit in mod natural reflectand preferintele clientilor din aceasta categorie”, a declarat Dan Stefan, managing partner, Autonom Rent a Car.

Unitatile achizitionate in prima faza sunt sase BMW 518d 150 CP. Echipat cu o cutie automata cu 8 trepte, aceasta asigura un sprint 0 la 100 km/h in numai 9,4 secunde.

   Autonom Rent a Car este cea mai mare firma de inchirieri masini din Romania, avand o acoperire nationala de 37 de centre in 25 de orase si un parc auto de peste 2.000 de autoturisme noi. Compania ofera servicii pe intreg teritoriul Romaniei, adresandu-se atat pietei clasice de inchirieri auto in scop de calatorie, cat si celei de mobilitate pentru companii. In randul clientilor Autonom din zona corporate se numara peste jumatate din cele mai mari 500 de companii private din Romania. Incepand din 2014, Autonom ofera si servicii de tip shuttle service (inchirieri cu sofer si transferuri), la nivel national.

   sursa: wall-street.ro
 

 

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com