Nume:
Univip Serv - Braila
E-mail:
univip_serv@yahoo.com
Telefon:
0740 551 194
Website:
http://www.rentacarbraila.ro/
Adresa:
Braila, Str. Calea Galati, Club Progresul, Nr. 3, Jud. Braila

Univip Serv - Braila
Inchirieri auto

Companiile recomandate ofera servicii de inchirieri masini in sistem rent car pentru calatorii de afaceri si in scop turistic - masini de inchiriat la preturi mici, masini performante si sigure, gama variata  de masini compacte, intermediare, autoturisme de lux, masini de teren si suv-uri, limuzine pentru ocazii speciale, nunti, autoturisme cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta, masini de inchiriat atat pe termen lung cat si pe termen scurt, asigurare impotriva accidentelor si asigurarea impotriva furtului, servicii suplimentare transfer aeroport.

Detalii

Univip Serv - Braila are experienta in domeniul transportului de persoane si este dotat cu un parc auto permanent intretinut si reinnoit cu personal specializat si o gama diversificata de autoturisme, garanteaza  cea mai buna oferta de pret pentru inchirieri masini Braila. Pentru ca satisfacerea nevoilor clientilor este un obiectiv prioritar pentru noi, compania pune la dispozitia dumneavoastra autovehicule de cea mai buna calitate si anume: Dacia Logan 1,4 MPI, Hyundai Accent 1,5 CRDi, Seat Toledo si Renault Fluence. In acelasi timp se angajeaza sa ofere permanent servicii de calitate si promptitudine, punand la dispozitie clientilor, 24 de ore din 24. Oferim cea mai simplificata procedura in vederea unei inchirieri auto. Totul in maximum 5 minute fiindca timpul dumneavoastra este pretios, iar noi stim asta. Fara limita de km indiferent de perioada in care se face inchirierea. Cu noi aveti garantia celui mai mic pret de pe piata de rent a car. Apelati cu incredere si va asiguram ca serviciile noastre de inchirieri auto Braila se vor ridica la nivelul pretentiilor dumneavoastra. 

Servicii

 Univip Serv - Braila ofera urmatoarele servicii la inchirierea unui autoturism:
     - benzina;
     - intretinere; 
     - schimbul de ulei; 
     - asigurare full Casco; 
     - preluare aeroport contra cost;
     - asigurare obligatorie RCA;
     - va oferim alt autoturism in cazul in care apar defectiuni tehnice la cel inchiriat;
     - asistenta rutiera;
     - sistem GPS;

Autoturismul va fi preluat curat si se va prelua in aceleasi conditii.

Oferte speciale

Nou!!! Preluare de la aeroport Baneasa sau Otopeni (Bucuresti) - 85 euro!!!

Dacia Logan 1,4 MPI - Dotari: Aer conditionat/incalzire, Radio-CD cu mp3, Inchidere centralizata cu telecomanda, Oglinzi electrice si incalzite, ABS, Servodirectie, 2 airbaguri, Scaun sofer reglabil, Carburant: benzina

Tarif: 22 euro/zi; 20 euro/zi (>3zile); 18 euro/zi (>6 zile); 

Hyundai Accent 1,5 CRDi - Dotari: Aer conditionat/incalzire, Radio-CD cu mp3, Inchidere centralizata cu telecomanda, Geamuri electrice fata/spate, Oglinzi electrice si incalzite, ABS+EBD, Servodirectie, 2 airbaguri, Scaun sofer reglabil, Cotiera centrala, Proiectoare ceata, Volan reglabil pe inaltime, Carburant: motorina.

Tarif: 28 euro/zi; 25 euro/zi (>3zile); 22 euro/zi (>6 zile.

Seat Toledo si Renault Fluence: Tarif: 28 euro/zi; 25 euro/zi (>3zile); 22 euro/zi (>6 zile.

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com