Nume:
COMPACT LEASING - RENT A CAR
E-mail:
office@compact-rentacar.ro
Telefon:
021 312 98 57
Telefon 2:
0744 586 724
Telefon 3:
0744 638 292
Website:
http://www.compact-rentacar.ro
Website 2:
http://compactleasing.ro
Adresa:
Bucuresti, Sos.Nicolae Tutulescu, nr. 1, bl. A7, SC. 1, et. 6, ap. 16, sector 1 .
Facebook

COMPACT LEASING - RENT A CAR
Inchirieri auto Bucuresti Sector 1

Companiile recomandate ofera servicii de inchirieri masini in sistem rent car pentru calatorii de afaceri si in scop turistic - masini de inchiriat la preturi mici, masini performante si sigure, gama variata  de masini compacte, intermediare, autoturisme de lux, masini de teren si suv-uri, limuzine pentru ocazii speciale, nunti, autoturisme cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta, masini de inchiriat atat pe termen lung cat si pe termen scurt, asigurare impotriva accidentelor si asigurarea impotriva furtului, servicii suplimentare transfer aeroport.

Detalii

Compact Leasing - Rent a Car va ofera servicii de inchiriere masini in regim rent a car cu sau fara sofer in Bucuresti si in alte orase din Romania. Pentru inchiriere masini in alte orase (pe tot teritoriul Romaniei), se achita o taxa suplimentara.Compact Leasing va poate asigura in cele mai bune conditii de siguranta si confort transportul catre orice destinatie, cu toate avantajele oferite de acest sistem, cu opriri programate sau neprogramate pe traseu. 

La firma noastra gasiti ,masini de inchiriat in regim rent a car care acopera toate segmentele pietei auto, de la sedanul de oras care se distinge prin eleganta designului, pana modele mini, foarte apreciate in conditiile unui trafic aglomerat din zonele urbane. Va oferim posibilitatea de a efectua rezervari online prin intermediul formularului electronic existent in acest site si astfel accesul la inchirierea masinilor facandu-se mult mai facil.Pentru a te deplasa rapid in Bucuresti sau in Romania ai nevoie de o masina buna pe care o poti avea prin serviciul de rent a car al firmei noastre, o masina sigura care sa faca fata conditiilor de trafic din Bucuresti si care sa confere si confortul necesar.

Masinile inchiriate in regim rent a car de la compania noastra, va ofera mobilitate, siguranta si confot. Vehiculele nu au marcaje sau inscriptii specifice serviciului de inchirieri auto. Mai mult, de la Compact Leasing - Rent a car, clientul poate inchiria, odata cu autoturismul, si alte echipamente: scaun pentru copil, GPS sau lanturi pentru zapada.Parcul de masini este constituit din autoturisme noi, intretinute conform prescriptiilor producatorilor. Personalul nostru specializat realizeaza o verificare minutioasa a fiecarei masini inaintea predarii acesteia catre client. Pentru inchiriere masini pe o prioada de timp mai mare, preturile sunt negociabile. Masina poate fi preluata si returnata la locatia dorita de client. De asemnea, va punem la dispozitie pentru inchiriere masini in regim rent a car cu sofer.

Un accent deosebit il punem pe confortul si siguranta clientilor nostri, masinile fiind dotate cu AC, ABS, AIR BAG, Radio-CD.De asemenea la societatea noastra gasiti si serviciul de inchiriere pe termen lung / leasing operational. Prin acest serviciu ne adresam in special companiilor care doresc sa evite problemele generate de administrarea unei flote auto. Este o solutie practica pentru managementul economic al activitatii de transport din cadrul companiei. Cu alte cuvinte, e mai ieftin sa inchiriezi o masina pe termen mediu sau lung, decat s-o cumperi si s-o intretii.Raportul calitate – pret al serviciilor oferite este cel mai bun din piata, iar satisfactia clientilor nostri este obiectivul nostru prioritar.Ne straduim permanent sa dezvoltam serviciile noastre, intelegand ce reprezinta MOBILITATEA in afacerea si viata dumneavoastra.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele tipuri de servicii:   

  • Transferuri personalizate (preluari la/de la gari, aerogari);
  • Transferuri la/de la zboruri private;
  • Transportul copiilor la/de la scoala sau alte activitati;
  • Tururi de oras personalizate;
  • Transport pentru petreceri de firma, evenimente speciale, etc;
  • Calatorii business;
  • Transportul angajatilor la/de la locul de munca;
  • Excursii si tururi educationale pentru: scoli, universitati, grupuri religioase, etc.

Oferte speciale

PROGRAM: Luni - Vineri - 09:00 - 18:00.

Parteneri

 - RAPSODIA TOUR SRL,

 - DAGECOM ,

 - TEZ TOUR,

 - EXACT TOUR;

 - SANTIAGO TOUR;

 - ERICSSON ROMANIA;

 - CBRE REAL ESTATE CONSULTANCY;

 - COMDATA SERVICES, etc.

Galerie foto

COMPACT LEASING - RENT A CAR
COMPACT LEASING - RENT A CAR
COMPACT LEASING - RENT A CAR
COMPACT LEASING - RENT A CAR
COMPACT LEASING - RENT A CAR
COMPACT LEASING - RENT A CAR
COMPACT LEASING - RENT A CAR
COMPACT LEASING - RENT A CAR

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com