Nume:
AAA Auto Consulting Rent A Car - Galati
E-mail:
aaa_auto_office@yahoo.com
Telefon:
0745 240 740
Adresa:
Galati, Str. Brailei, Nr. 200, Jud. Galati.
Facebook

AAA Auto Consulting Rent A Car - Galati
Inchirieri auto

Companiile recomandate ofera servicii de inchirieri masini in sistem rent car pentru calatorii de afaceri si in scop turistic - masini de inchiriat la preturi mici, gama variata  de masini compacte, autoturisme cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta, masini de inchiriat atat pe termen lung cat si pe termen scurt, asigurare impotriva accidentelor, servicii suplimentare transfer aeroport.

Detalii

Compania noastra va ofera posibilitatea de a inchiria autoturisme in Galati, AAA Auto Consulting punand un accent deosebit pe confortul si siguranta clientilor. Raportul calitate-pret al serviciilor oferite este cel mai bun de pe piata, iar satisfacerea clientilor reprezinta obiectivul nostru principal. In propriul nostru parc auto dispunem de diferite modele de autoturisme pentru a satisface necesitatile dumneavoastra si pentru a se potrivi cu bugetul fiecarei persoane. O gama larga ofera posibilitatea de a alege din clase diferite.

Pentru inchirierea unui autovehicul (rent auto) este obligatoriu ca soferul sa aiba varsta minima de 21 de ani si sa aiba permis de conducere categoria B, de minimum un an. Proprietarul isi rezerva dreptul de a refuza inchirierea unui autovehicul catre client fara nicio explicatie suplimentara. Perioada minima de inchiriere a masinilor este de 24 de ore. Orice intarziere peste aceasta perioada se taxeaza cu contravaloarea unei zile intregi de inchiriere. Intarzierea care depaseste 8 ore va fi declarata ca rea intentie sau eventual furt ducand la pierderea fondului de garantie sau dupa caz anuntarea organelor de politie, departamentul furturi auto, pentru recuperarea fortata a autoturismului.
Autovehiculul este livrat clientului, in baza prezentului contract, in stare generala buna si functionala, fara vicii ascunse de natura a impiedica deplasarea acestuia. La livrare, proprietarul este dator de a instiinta pe client asupra eventualelor defectiuni minore, iar acesta isi rezerva dreptul de a accepta sau nu inchirierea. Livrarea autoturismului se face in urma semnarii de catre partile contractante a prezentului contract si a platii garantiei si a taxelor de catre client. Odata cu livrarea autovehiculului, clientului ii sunt incredintate documentele de identificare ale acestuia, in copie xerox. Clientul raspunde material fata de proprietar pentru orice paguba sau dauna pricinuita prin accident cauzat de incredintarea spre conducere a autovehiculului catre un sofer neautorizat de catre proprietar.

Servicii

 Venim in intampinarea dumneavoastra cu:
 - asigurare full Casco;
 - asigurare obligatorie RCA pe teritoriul Romaniei;
 - va oferim alt autoturism in cazul in care apar defectiuni tehnice la cel inchiriat;
 - asistenta rutiera;
 - sistem GPS.

Parcul nostru de inchirieri are in dotare si 15-20 remorci, la care se aduga si activitati de vanzare, reparatii si vanzare piese remorci. De asemenea detinem 2 microbuze IVECO cu 21 de locuri care se pot inchiria doar cu sofer, un microbuz cu 9 locuri, 4 microbuze de 4 locuri, 2 autoutilitare si un camion. Firma detine si licenta de transport pesoane si marfa.

Oferte speciale

Venim in intampinarea clientilor si cu urmatoarea gama de servicii:

- service si remorcari auto;

- inmatriculari auto;

- radieri auto;

- numere provizorii;

- asigurari auto;

- contracte de vanzare cumparare.

Puteti apela la servciile noastre intre orele: 08:00 - 18:00.

Galerie foto

AAA Auto Consulting Rent A Car - Galati
AAA Auto Consulting Rent A Car - Galati
AAA Auto Consulting Rent A Car - Galati
AAA Auto Consulting Rent A Car - Galati

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com