Nume:
Inchirieri Auto Slobozia
Telefon:
0732 545 342
Website:
http://www.inchirieri-auto.com/masini/slobozia
Adresa:
Slobozia, Jud. Ialomita

Inchirieri Auto Slobozia
Inchirieri auto

Companiile recomandate ofera servicii de inchirieri masini in sistem rent car pentru calatorii de afaceri si in scop turistic - masini de inchiriat la preturi mici, masini performante si sigure, gama variata  de masini compacte, intermediare, autoturisme de lux, masini de teren si suv-uri, limuzine pentru ocazii speciale, nunti, autoturisme cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta, masini de inchiriat atat pe termen lung cat si pe termen scurt, asigurare impotriva accidentelor si asigurarea impotriva furtului, servicii suplimentare transfer aeroport.

Detalii

   Inchirieri masini

   Acest serviciu va ofera posibilitatea de a inchiria autoturisme in Ialomita, Inchirieri Auto Slobozia pune accent deosebit pe confortul si siguranta clientilor. Raportul calitate-pret al serviciilor oferite este cel mai bun de pe piata, iar satisfacerea clientilor reprezinta obiectivul nostru principal. Societatea noastra va ofera masini de inchiriat de o calitate foarte buna la preturi competitive.

   Pentru perioade mai lungi preturile  sunt negociabile.

Servicii

   Preturi mici pentru inchirieri masini

   Serviciile noastre de inchirieri masini, Inchirieri Auto Slobozia sunt potrivite pentru dumneavoastra, fie ca doriti sa inchiriati un autoturism in scopul afacerilor sau pentru turism. Astfel, preturile noastre sunt facute in functie de necesitatile dumneavoastra, inchirierea putand fi facuta si in functie de distanta parcursa.

   Masini de calitate in parcul nostru auto

   In propriul nostru parc auto dispunem de diferite modele de autoturisme pentru a satisface necesitatile dumneavoastra si pentru a se potrivi cu bugetul fiecarei persoane. O gama larga ofera posibilitatea de a alege din clase diferite.

 

Galerie foto

Inchirieri Auto Slobozia
Inchirieri Auto Slobozia
Inchirieri Auto Slobozia
Inchirieri Auto Slobozia

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com