Nume:
Luxury Rent a Car Iasi
E-mail:
office@luxury-rentacar.ro
Telefon:
0743 611 611
Website:
http://www.luxury-rentacar.ro/
Adresa:
Sos. Bucium, Nr. 24, Iași, Jud. Iasi

Luxury Rent a Car Iasi
Inchirieri auto

Companiile recomandate ofera servicii de inchirieri masini in sistem rent car pentru calatorii de afaceri si in scop turistic - masini de inchiriat la preturi mici, masini performante si sigure, gama variata  de masini compacte, intermediare, autoturisme de lux, masini de teren si suv-uri, limuzine pentru ocazii speciale, nunti, autoturisme cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta, masini de inchiriat atat pe termen lung cat si pe termen scurt, asigurare impotriva accidentelor si asigurarea impotriva furtului, servicii suplimentare transfer aeroport.

Detalii

   Luxury Rent a Car oferă servicii de închiriere auto în județele Iași, Bacău, Piatra Neamț, Vaslui, Suceava,  Botoșani și nu numai, punând la dispoziția clienților noștri o variata gamă de autoturisme.

   Ne-am propus să oferim pe piața din regiunea Moldovei servicii de închirieri auto de lux, închirieri auto pentru evenimente și închirieri auto corporate precum și servicii de închirieri auto de buget.

   Misiunea Luxury Rent A Car este a oferi clienților noștri autoturisme și servicii de lux având în vedere, în același timp, continua dezvoltare a serviciilor oferite, cultivarea continuă a relației cu clienții și partenerii noștri, și nu în ultimul rând mărirea și îmbunătățirea flotei auto.

   La Luxury Rent A Car fiecare membru al companiei este dedicat în a oferi clienților cea mai bună experiență de pe piață la închirierea unui autoturism de lux, închirierea unui autoturism pentru evenimente, închirierea unui autoturism corporate sau la închirierea unui autoturism de buget.

   Pentru fiecare dintre cele patru arii acoperite am ales cele mai apreciate modele de autoturisme pentru o experiență completă în momentul închirierii unei mașini: cei pasionați de lux sau cei care își doresc un eveniment de neuitat vor putea călători în unele dintre cele mai râvnite limuzine și SUV-uri, cei pasionați de sportivitate vor putea conduce mașini puternice și pline de caracter, clienții corporate vor călători la cele mai înalte standarde de eleganță, iar clienții orientați spre zona buget vor avea parte de cele mai bune modele din clase precum: mini, compactă, medie sau monovolume.

   Avantajele de a fi client Luxury Rent A Car

   A fi clientul companiei noastre aduce cu sine o serie de avantaje:

   1. Închiriere all inclusive

   La închirierea unui autoturism din categoria de lux fiecare client poate opta pentru serviciilor unui șofer profesionist astfel încat călătoria să fie una confortabilă și lipsită de griji.

   De asemenea fiecare autoturism închiriat prin intermediul companiei noastre beneficiază de asigurare full CASCO – care acoperă eventualele daune produse mașinii dar care asigură și pasagerii acesteia.

   2. Card de fidelitate

   Atunci când deveniți client Luxury Rent a Car primiți cardul de fideliate LRC care vă va asigura numeroase beneficii la închirieri ulterioare sau în rețeaua partenerilor noștri.

   3. Servicii complementare

   Fie ca aveți nevoie de un sistem de navigație GPS, scaune pentru copii, combustibil preplătit sau echipament de iarnă, Luxury Rent A Car vă poate oferi soluția potrivită pentru oricare din nevoile dumneavoastră.

Servicii

   Închirieri auto de lux

   Luxury Rent A Car oferă un serviciu unic pe piața de închirieri auto în Iași, respectiv în Moldova, prin închirierea autoturismelor de lux însoțite de avantaje precum serviciile unui șofer profesionist, card de fidelitate sau combustibil preplătit.

   Prețuri începând de la 28 EUR / zi.

   Închirieri auto pentru evenimente.

   Compania noastră oferă clienților, care își doresc evenimente cu un plus de eleganță, servicii de închieriere auto pentru recepții private, petreceri, nunți sau botezuri. Puteți opta pentru serviciile unui șofer profesionist astfel încat să vă bucurați pe deplin de evenimentul organizat de dumneavoastră.

   Prețuri începând de la 99 EUR / zi.

   Închirieri auto corporate.

   Luxury Rent A Car oferă clienților din mediul de afaceri servicii de închiriere auto corporate, iar prin flota variată de care dispunem suntem pregătiți să răspundem cerințelor de performanță ale companiei dumneavoastră.

   Prețuri începând de la 16 EUR / zi.

   Transferuri în România și străinătate cu șofer.

   Compania noastră oferă clienților serviciile unui șofer profesionist pentru o călătorie confortabilă și sigură, la bordul unuia dintre autoturismele noastre din clasa de lux, către orice destinație din țară și din Europa.

    Pentru detalii vă rugăm să ne contactați.

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com