Nume:
RCS Rent a Car
E-mail:
booking@rcs-rent.com
Telefon:
0759 036 250
Website:
http://www.rcs-rent.ro/
Adresa:
Drobeta Turnu Severin, Jud. Mehedinti

RCS Rent a Car
Inchirieri auto

Companiile recomandate ofera servicii de inchirieri masini in sistem rent car pentru calatorii de afaceri si in scop turistic - masini de inchiriat la preturi mici, masini performante si sigure, gama variata  de masini compacte, intermediare, autoturisme de lux, masini de teren si suv-uri, limuzine pentru ocazii speciale, nunti, autoturisme cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta, masini de inchiriat atat pe termen lung cat si pe termen scurt, asigurare impotriva accidentelor si asigurarea impotriva furtului, servicii suplimentare transfer aeroport.

Detalii

   Servicii profesionale de inchirieri masini in Romania si Uniunea Europeana
   Deservind majoritatea aeroporturilor din tara, serviciile noastre se adreseaza tuturor persoanelor care calatoresc in interes de afaceri si agrement in Romania.

   Toate caracteristicile pe care le cautati la un serviciu de inchirieri auto din Romania va stau la dispozitie la Rent Car Solution:

  • - calatorie confortabila si in siguranta;
  • - predare si preluare din orice oras din Romania;
  • - fara costuri ascunse;
  • - inchirieri auto fara limita de kilometri;
  • - asistenta rutiera pentru toate autoturismele 24h/24h.

Servicii

Preturi mici pentru inchirieri masini

   Serviciile noastre de inchirieri masini, RCS Rent a Car sunt potrivite pentru dumneavoastra, fie ca doriti sa inchiriati un autoturism in scopul afacerilor sau pentru turism. Astfel, preturile noastre sunt facute in functie de necesitatile dumneavoastra, inchirierea putand fi facuta si in functie de distanta parcursa.


   Masini de calitate in parcul nostru auto

   In propriul nostru parc auto dispunem de diferite modele de autoturisme pentru a satisface necesitatile dumneavoastra si pentru a se potrivi cu bugetul fiecarei persoane. O gama larga ofera posibilitatea de a alege din clase diferite.

Galerie foto

RCS Rent a Car
RCS Rent a Car
RCS Rent a Car
RCS Rent a Car

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com