Nume:
Autonom Rent a Car Prahova
E-mail:
ploiesti@autonom.ro
E-mail 2:
office@autonom.ro
Telefon:
0244 521 008
Telefon 2:
0721 442 266
Website:
http://www.autonom.ro/ro/inchirieri-masini-ploiesti
Adresa:
Bd Republicii, Nr 151, Bl 30B, Ploiesti, Jud. Prahova

Autonom Rent a Car Prahova
Inchirieri auto

Companiile recomandate ofera servicii de inchirieri masini in sistem rent car pentru calatorii de afaceri si in scop turistic - masini de inchiriat la preturi mici, masini performante si sigure, gama variata  de masini compacte, intermediare, autoturisme de lux, masini de teren si suv-uri, limuzine pentru ocazii speciale, nunti, autoturisme cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta, masini de inchiriat atat pe termen lung cat si pe termen scurt, asigurare impotriva accidentelor si asigurarea impotriva furtului, servicii suplimentare transfer aeroport.

Detalii

   Autonom Rent a Car Ploiesti ofera servicii de inchiriere auto in judetul Prahova.

   Infiintata in iulie 2009, agentia de inchirieri masini Ploiesti / rent a car Ploiesti va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi oneste. De asemenea, beneficiati de livrarea gratuita a autoturismului inchiriat la orice adresa de pe raza orasului Ploiesti.

Servicii

   Leasing Operational - Inchiriere pe termen lung full service                                                             

   Cum functioneaza?   

 Parcul auto este externalizat partial sau total, printr-un contract de inchirere sau de managment de flote, pentru o perioada cuprinsa intre 12 si 57 de luni, in schimbul unei rate lunare fixe, care reprezinta costul total de detinere a masini (TCO*).

   Pentru cine?  

   Produsul se adreseaza companiilor interesate de eficientizarea costurilor cu parcul auto. Flota tinta are intre 1 si 200 autovehicule, de pasageri sau comerciale.

   Care sunt beneficiile leasingului operational?

  • - Toate costurile sunt incluse (valoarea / deprecierea masinii, asigurare Casco si RCA, taxe si impozite, mentenanta si anvelope, reparatii, replacement, dobanzi si costuri administrative);
  • - Avantaje financiare si fiscale;
  • - Riscuri reduse;
  • - Flexibilitate;
  • - Confort si siguranta. 

Galerie foto

Autonom Rent a Car Prahova
Autonom Rent a Car Prahova
Autonom Rent a Car Prahova
Autonom Rent a Car Prahova

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com