Nume:
TSE Company Satu Mare
E-mail:
tserentacar@yahoo.com
Telefon:
0722 430 092
Telefon 2:
0745 111 114
Telefon 3:
0261 710 149
Fax:
0261 710 149
Website:
http://www.rentacar-tiseacompany.ro/index.php
Adresa:
Str. Aurel Vlaicu, Nr. 1/A, Satu-Mare, Jud. Satu-Mare

TSE Company Satu Mare
Inchirieri auto

Companiile recomandate ofera servicii de inchirieri masini in sistem rent car pentru calatorii de afaceri si in scop turistic - masini de inchiriat la preturi mici, masini performante si sigure, gama variata  de masini compacte, intermediare, autoturisme de lux, masini de teren si suv-uri, limuzine pentru ocazii speciale, nunti, autoturisme cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta, masini de inchiriat atat pe termen lung cat si pe termen scurt, asigurare impotriva accidentelor si asigurarea impotriva furtului, servicii suplimentare transfer aeroport.

Detalii

   TSE Company

   Suntem o echipa tanara care punem pret pe calitatea serviciului pe care-l oferim.

   Parcul nostru auto cuprinde masini performante, dotate din toate punctele de vedere. Detinem peste 25 de masini de toate tipurile si pe toate gusturile.

   Datorita solicitarilor tot mai mari incercam sa satisfacem cererile din tot mai multe orase: Satu Mare, Baia Mare, Zalau, Cuj Napoca, Targu Mures si Oradea.

   La cerere putem sa asiguram si sofer pentru masini.

Servicii

Preturi mici pentru inchirieri masini

   Serviciile noastre de inchirieri masini, TSE Company sunt potrivite pentru dumneavoastra, fie ca doriti sa inchiriati un autoturism in scopul afacerilor sau pentru turism. Astfel, preturile noastre sunt facute in functie de necesitatile dumneavoastra, inchirierea putand fi facuta si in functie de distanta parcursa.


   Masini de calitate in parcul nostru auto

   In propriul nostru parc auto dispunem de diferite modele de autoturisme pentru a satisface necesitatile dumneavoastra si pentru a se potrivi cu bugetul fiecarei persoane. O gama larga ofera posibilitatea de a alege din clase diferite.

Galerie foto

TSE Company Satu Mare
TSE Company Satu Mare
TSE Company Satu Mare
TSE Company Satu Mare

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com