Nume:
Autonom Rent a Car Sibiu
E-mail:
sibiu@autonom.ro
Telefon:
0369 401 184
Telefon 2:
0749 151 037
Website:
http://www.autonom.ro/ro/inchirieri-masini-sibiu
Adresa:
Str. Nicolae Balcescu, Nr.1-3 Piata Mare, Sibiu, Jud. Sibiu

Autonom Rent a Car Sibiu
Inchirieri auto

Companiile recomandate ofera servicii de inchirieri masini in sistem rent car pentru calatorii de afaceri si in scop turistic - masini de inchiriat la preturi mici, masini performante si sigure, gama variata  de masini compacte, intermediare, autoturisme de lux, masini de teren si suv-uri, limuzine pentru ocazii speciale, nunti, autoturisme cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta, masini de inchiriat atat pe termen lung cat si pe termen scurt, asigurare impotriva accidentelor si asigurarea impotriva furtului, servicii suplimentare transfer aeroport.

Detalii

   Autonom Rent a Car Sibiu ofera servicii de inchirieri auto in judetul Sibiu.

   Infiintata in aprilie 2007, agentia de inchirieri masini Sibiu va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi oneste. De asemenea, beneficiati gratuit de livrarea autoturismului inchiriat la orice adresa de pe raza orasului Sibiu.

   Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Sibiu.

   Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Servicii

   Preturi mici pentru inchirieri masini

   Serviciile noastre de inchirieri masini, Autonom Rent a Car Sibiu sunt potrivite pentru dumneavoastra, fie ca doriti sa inchiriati un autoturism in scopul afacerilor sau pentru turism. Astfel, preturile noastre sunt facute in functie de necesitatile dumneavoastra, inchirierea putand fi facuta si in functie de distanta parcursa.


   Masini de calitate in parcul nostru auto

   In propriul nostru parc auto dispunem de diferite modele de autoturisme pentru a satisface necesitatile dumneavoastra si pentru a se potrivi cu bugetul fiecarei persoane. O gama larga ofera posibilitatea de a alege din clase diferite.

Galerie foto

Autonom Rent a Car Sibiu
Autonom Rent a Car Sibiu
Autonom Rent a Car Sibiu
Autonom Rent a Car Sibiu

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com