Nume:
Inchirieri Auto COFABI - Suceava
E-mail:
cornel.cofabi@yahoo.com
Telefon:
0725 546 318
Website:
http://cofabi.ro/
Adresa:
Intrarea Luncusoara, Jud. Suceava.
Facebook

Inchirieri Auto COFABI - Suceava
Inchirieri auto

Companiile recomandate ofera servicii de inchirieri masini in sistem rent car pentru calatorii de afaceri si in scop turistic - masini de inchiriat la preturi mici, gama variata  de masini compacte, autoturisme cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta, masini de inchiriat atat pe termen lung cat si pe termen scurt, asigurare impotriva accidentelor, servicii suplimentare transfer aeroport.

Detalii

COFABI - Inchirieri Auto oferă servicii de închirieri auto/rent a car în toată zona Moldovei la cele mai convenabile preţuri şi cu seriozitate maximă. Îţi stăm la dispoziţie pentru mai multe detalii. Rezervările se pot face non stop atît telefonic cît şi online.

Pentru perioade mai îndelungate preţul închirierii se poate negocia. Varsta minima a soferului trebuie sa fie de 21 ani. Soferul trebuie sa posede permis de conducere national sau international eliberat cu cel putin un an inainte de data de inchiriere . Permisul de conducere trebuie sa fie corespunzator categoriei autoturismului care urmeaza a fi condus. Persoana care va inchiria autoturismul trebuie sa fie prezenta la ora si in locul stabilite pentru inchiriere si sa prezinte permisul de conducere reprezentantului companiei de inchiriere. Perioada de inchiriere reprezinta numarul total de zile dintre livrarea si returnarea autoturismului. Inchirierea se poate realiza pe o perioada minima de 72 de ore. Autoturimul este livrat in data, locatia si ora stabilite cu clientul. Acesta primeste in avans de la biroul de inchirieri toate informatiile legate de intalnirea cu agentul precum si detaliile de contact ale agentului care va livra autoturismul. Clientul poate sa ridice autoturismul si de la biroul de inchiriere daca s-a stabilit acest lucru anterior cu agentia. Dupa intalnirea cu agentul clientul va semna actele de inchiriere, va plati costul inchirierii si depozitul, va verifica autoturismul si-l va utiliza pana la sfarsitul perioadei de inchiriere.

In ultima zi de inchiriere clientul va aduce autoturismul in locatia si la ora stabilite cu agentul si mentionate in contractul de inchiriere. Autoturismul trebuie returnat cu rezervorul plin (in caz contrar clientul va plati diferenta de combustibil pana la plin). De asemenea clientul va plati penalitati in cazul in care pierde cheile sau documentele autoturismului. Autoturismul va fi inchiriat cu suprafetele exterioare si interioare curate si va trebui sa fie livrat returnat in aceleasi conditii, in caz contrar clientul va plati penalitati.

Activam in acest domeniu de inchirieri auto, iar prioritarea pentru noi este satisfacerea nevoilor clientilor prin oferirea serviciilor de rent a car in Petrosani pastrand un raport calitate pret adecvat. Va punem la dispozitie un parc de masini, autoturisme si microbuze marcile cele mai populare precum, Mercedes, Renault, BMW, Skoda, Audi, Wolkswagen, de clasa mica, medie si mare adaptate nevoilor si necesitatilor fiecarui client, masini intretinute si dotate cu accesoriile necesare, trusa medicala de prim ajutor, triunghi reflectorizant, vesta avertizoare iar ca extraoptiuni va oferim scaun de copil, navigator GPS sau portbagaj suplimentar montat pe masina. Preturile masinilor variaza in functie de sezon, numarul de zile de inchiriere si in functie de tipul masinii inchiriate. Clientii fideli beneficiaza de anumite gratuitati, km nelimitati sau accesorii gratuite. Indiferent daca sunteti cetatean roman sau strain, persoana fizica sau juridica, nu trebuie decat sa ne contactati si impreuna vom gasi solutia potrivita pentru dumneavoastra.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele servicii:
 - Asiguram suport online si telefonic 24h/7;
 - Asistenta Rutiera 24h/7;
 - Acceptam plata cash sau cu cardul in momentul preluarii autovehiculului;
 - Transferuri auto pentru deplasari de afaceri sau turistice;
 - Preluarea din aeroportul Salcea Suceava cu rezervare;
 - Venim in intampinarea clientilor cu oferte si discount-uri permanente;
 - Garantam cel mai bun raport calitate pret.

 

Oferte speciale

COFABI vine in intampinarea clientilor si cu servicii de:

- comercializare piese masini si camioane;

- transport marfa.

Parteneri

 

Inchirieri Auto COFABI  - locatii pentru Preluare si Predare Auto:


Suceava si din (Aeroport Salcea numai cu programare !!!) - 0725 546 318;

Bosanci - Ipotesti - Luncusoara - 0725 546 318 ;

Pascani - Todiresti - 0768 244 041;

Reghin - Tg. Mures - 0745 343 449.

Galerie foto

Inchirieri Auto COFABI - Suceava
Inchirieri Auto COFABI - Suceava
Inchirieri Auto COFABI - Suceava
Inchirieri Auto COFABI - Suceava
Inchirieri Auto COFABI - Suceava
Inchirieri Auto COFABI - Suceava
Inchirieri Auto COFABI - Suceava
Inchirieri Auto COFABI - Suceava

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com