Nume:
Logic Rent a Car Teleorman
E-mail:
contact@logicintermed.ro
Telefon:
0769.698.981
Telefon 2:
0769.634.511
Telefon 3:
0347/401.017
Fax:
0347/401.017
Website:
http://www.logic-rentacar.ro/
Adresa:
Str. Dunarii, Bl. Patria, Sc. C, Parter, Alexandria, Jud. Teleorman

Logic Rent a Car Teleorman
Inchirieri auto

Companiile recomandate ofera servicii de inchirieri masini in sistem rent car pentru calatorii de afaceri si in scop turistic - masini de inchiriat la preturi mici, masini performante si sigure, gama variata  de masini compacte, intermediare, autoturisme de lux, masini de teren si suv-uri, limuzine pentru ocazii speciale, nunti, autoturisme cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta, masini de inchiriat atat pe termen lung cat si pe termen scurt, asigurare impotriva accidentelor si asigurarea impotriva furtului, servicii suplimentare transfer aeroport.

Detalii

Succesul inregistrat intr-un interval scurt de timp ne-a determinat sa colaboram cu numeroase firme de prestigiu din Romania.Cheia succesului nostru o reprezinta calitatea serviciilor oferite si profesionalismul de care dam dovada in relatiile cu clientii si colaboratorii nostri.   Firma a fost infiintata in Alexandria in anul 2007. De la inceput ne-am propus sa devenim una din cele mai importante companii de pe piata serviciilor din Teleorman, pe langa activitatea de rent a car, societatea noastra mai desfasoara activitati de turism si imobiliare, oferind servicii personalizate de inalta calitate, la cele mai bune preturi.

 Va asteptam sa ne contactati sa gasim cele mai bune solutii impreuna cu dumneavoastra.

Servicii

   Condiții de Închiriere:

   Vârsta

Autoturismul poate fi închiriat persoanelor care posedă permis de conducere naţional sau internaţional, de cel putin 1 an, cu vârsta minimă de 19 ani.

   Închirierea

Intocmirea actelor de închiriere se efectueaza la sediul SC LOGIC INVESTITII SRL, Alexandria, str.Dunarii, bl.Patria, sc.C,ap.91,sau în orice locaţie din Romania, dupa caz.

   Durata închirierii

 Autoturismele pot fi închiriate pe o perioadă minimă de 24 ore.

   Garanţia

 La întocmirea contractului de închiriere, se percepe o garanţie materială intre 100 E si 300 E, în funcţie de tipul şi clasa autoturismului. Garanţia materială se restituie în momentul predării autoturismului de către client. Se acceptă plata cash, card sau în contul bancar al firmei.

 Documentele necesare închirierii

   a) pentru persoană juridică:
   - Copie după Certificatul de înregistrare (C.U.I.);
   - Comanda pentru închiriere din partea firmei, ştampilată şi semnată;
   - Ştampila societăţii;
   - Împuternicirea pentru persoana desemnată să preia autoturismul şi să semneze contractul.

   b) pentru persoan ă fizică:
   - carnet de conducere categoria B
   - act de identitate (BI/CI sau paşaport)

   Predarea / preluarea autoturismului

Autoturismul se predă / preia cu rezervorul de combustibil plin, curat interior şi exterior. Combustibilul consumat pe perioada închirierii este suportat de către client. Clientul poate opta să achite operatorului contravaloarea serviciului de spălare a autoturismului. Predarea / preluarea autoturismului se efectuează in baza unui proces verbal, anexa 1 si 2 la contractul de închiriere.

  Preţurile

Contin TVA, sunt exprimate în EURO, plătibile în RON la cursul BNR din ziua facturării. Plata se poate efectua în numerar, card sau OP la începutul închirierii. Dacă se doreşte sofer în momentul închirierii autoturismului, se percepe o taxă de 25 EURO / zi + TVA.

   Servicii suplimentare

La solicitarea clientului,autoturismul se poate preda / prelua in orice locatie din ţară.Putem oferi: sistem GPS, scaun pentru copil, stick acces internet şi lanţuri pentru zăpadă.

   Asigurări

 Autoturismele au toate taxele plătite de către firma noastra, respectiv : CASCO, RCA, ROVIGNETA.

   Rezervare

Se solicită un avans in sumă de 100 euro cash sau in contul bancar al firmei. Autoturismul este rezervat in momentul cand avansul este încasat.Rezervarea se poate anula de către client la maxim 24 de ore de la efectuarea plaţii cu titlu de avans.Nerespectarea, neprezentarea clientului din motive personale la data şi locul stabilit de comun acord, conduce la pierderea avansului pentru închiriere, deoarece firma înregistreaza beneficiu nerealizat.

Galerie foto

Logic Rent a Car Teleorman
Logic Rent a Car Teleorman
Logic Rent a Car Teleorman
Logic Rent a Car Teleorman

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com