Nume:
Rent A Car EvenTour - Timisoara
E-mail:
office@eventoursport.ro
E-mail 2:
bmelisan@gmail.com
Telefon:
0731 079 428
Telefon 2:
0356 008 927
Telefon 3:
0726 999 732
Website:
https://rent-a-car-eventour.business.site/
Adresa:
Timisoara, Bulevardul Revolutiei, Nr. 22, Jud. Timis.
Facebook

Rent A Car EvenTour - Timisoara
Inchirieri auto

Companiile recomandate ofera servicii de inchirieri masini in sistem rent car pentru calatorii de afaceri si in scop turistic - masini de inchiriat la preturi mici, gama variata  de masini compacte, autoturisme cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta, masini de inchiriat atat pe termen lung cat si pe termen scurt, asigurare impotriva accidentelor, servicii suplimentare transfer aeroport.

Detalii

Rent A Car EvenTour Timisoara s-a nascut din dorinta de a oferi servicii de inchirieri autoturisme in Timisoara la un pret mult mai avantajos decat ceilalti cu un nivel al calitatii servicilor mult peste medie. Datorita faptului ca avem un parc auto foarte mare cu masini de inchiriat, suntem convinsi ca impreuna vom gasi o masina care sa satisfaca toate nevoie dumneavoastra. Activam in acest domeniu de inchirieri auto avand prioritarea numarul unu satisfacerea nevoilor clientilor prin oferirea serviciilor de inchirieri auto in Timisoara toate acestea pastrand un raport calitate-pret adecvat.

Activam in acest domeniu de inchirieri auto Timisoara iar prioritarea pentru noi este satisfacerea nevoilor clientilor prin oferirea serviciilor de rent a car in Timisoara pastrand un raport calitate pret adecvat. Va punem la dispozitie un parc de masini, autoturisme si microbuze marcile cele mai populare precum, Mercedes, Fiat, Opel, Renault, Ford, Skoda, Peugeot de clasa mica, medie si mare adaptate nevoilor si necesitatilor fiecarui client, masini intretinute si dotate cu accesoriile necesare, trusa medicala de prim ajutor, triunghi reflectorizant, vesta avertizoare iar ca extraoptiuni va oferim scaun de copil, navigator GPS sau portbagaj suplimentar montat pe masina. Masinile pot fii predate in aeroportul Traian Vuia Timisoara sau in oras. Preturile masinilor variaza in functie de sezon, numarul de zile de inchiriere si in functie de tipul masinii inchiriate. Clientii fideli beneficiaza de anumite gratuitati, km nelimitati sau accesorii gratuite. Indiferent daca sunteti cetatean roman sau strain, persoana fizica sau juridica, nu trebuie decat sa ne contactati si impreuna vom gasi solutia potrivita pentru dumneavoastra. Rent a Car EvenTour inseamna rent a car pentru orice buzunar.

In oraşul Timişoara, nevoia de mobilitate creste de la an la an. Din acest motiv, exista si un interes deosebit pentru servicii profesioniste de inchirieri auto de aceea firma noastra va ofera posibilitatea de a inchiria masini de calitate, dintr-un parc auto divers. Aveti la dispozitie autoturisme mini, premium, SUV, transport şi compacte. Acestea sunt imparţite in categorii precise, care va pot ajuta sa gasiti masina dorita intr-un timp scurt. Atunci cand incepeti sa cautati un autoturism printre modele de calitate, devine evident ca urmeaza sa calatoriti în stil spre diverse destinatii.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarea gama de servicii: 

 - asigurarea de raspundere civila auto (RCA) si Full Casco;

 - rovinieta pe teritoriul Romaniei;

 - asistenta in caz de avarie;

 - sofer personal sau posibilitatea inscrierii unui al doilea sofer;

 - la cerere scaun pentru copil;

 - la cerere sistem de navigatie(GPS);

 - transfer aeroport Timişoara;

 - tractari si asistenta tehnica.

Oferte speciale

Oferim clientilor nostri:

- Suport la orice ora;

- Asistenta Rutiera 24/7;

- Preluarea/predarea masinii la aeroportul Timisoara sau Iulius Mall;

- Nici un fel de taxe ascunse;

- Preturi competitive incepand de la 20 euro;

- Servicii rapide;

- Anularea rezervarii gratuita.

- Firma noastra isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii, iar preturile afisate pot varia in functie de sezon – cu o marja de 30% pozitiva in timpul sezonului sau 30% negativa in timpul extra sezonului.

- Perioada minima de inchiriere este de 4 zile. Pentru inchirieri pe perioade mai mari de 30 de zile, preturile sunt negociabile.

Galerie foto

Rent A Car EvenTour - Timisoara
Rent A Car EvenTour - Timisoara
Rent A Car EvenTour - Timisoara
Rent A Car EvenTour - Timisoara

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com