Nume:
Autonom Rent a Car Tulcea
E-mail:
tulcea@autonom.ro
Telefon:
0241 550 177
Telefon 2:
0756 039 594
Website:
http://www.autonom.ro/ro/inchirieri-masini-tulcea
Adresa:
Str. Babadag, Bl. A5, Tulcea, Jud. Tulcea

Autonom Rent a Car Tulcea
Inchirieri auto

Companiile recomandate ofera servicii de inchirieri masini in sistem rent car pentru calatorii de afaceri si in scop turistic - masini de inchiriat la preturi mici, masini performante si sigure, gama variata  de masini compacte, intermediare, autoturisme de lux, masini de teren si suv-uri, limuzine pentru ocazii speciale, nunti, autoturisme cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta, masini de inchiriat atat pe termen lung cat si pe termen scurt, asigurare impotriva accidentelor si asigurarea impotriva furtului, servicii suplimentare transfer aeroport.

Detalii

   Autonom Rent a Car Tulcea ofera servicii de inchiriere auto in judetul Tulcea.

   Infiintata in octombrie 2011, agentia de inchirieri masini Tulcea / rent a car Tulcea va ofera spre inchiriere o gama variata de autoturisme noi, la preturi oneste. De asemenea, beneficiati gratuit de livrarea autoturismului inchiriat la orice adresa de pe raza orasului Tulcea.

   Puteti rezerva o masina online, completand formularul de rezervari disponibil pe acest site, sau ii puteti contacta telefonic pe reprezentantii nostri de la agentia de inchirieri masini Autonom Tulcea.

Serviciul de rezervari, livrari/returnari este disponibil non-stop.

Servicii

   Preturi mici pentru inchirieri masini

   Serviciile noastre de inchirieri masini, Autonom Rent a Car Tulcea  sunt potrivite pentru dumneavoastra, fie ca doriti sa inchiriati un autoturism in scopul afacerilor sau pentru turism. Astfel, preturile noastre sunt facute in functie de necesitatile dumneavoastra, inchirierea putand fi facuta si in functie de distanta parcursa.


   Masini de calitate in parcul nostru auto

   In propriul nostru parc auto dispunem de diferite modele de autoturisme pentru a satisface necesitatile dumneavoastra si pentru a se potrivi cu bugetul fiecarei persoane. O gama larga ofera posibilitatea de a alege din clase diferite.

Galerie foto

Autonom Rent a Car Tulcea
Autonom Rent a Car Tulcea
Autonom Rent a Car Tulcea
Autonom Rent a Car Tulcea

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com