Nume:
Rent a Car Ramnicu Valcea
Telefon:
0722 910 000
Website:
http://www.inchirieri-auto-valcea.net/index.html
Adresa:
Str. Nicolae Iorga, Nr. 18, Bloc A 30, Scara B, Ap. 3., Ramnicu Valcea, Jud. Valcea

Rent a Car Ramnicu Valcea
Inchirieri auto

Companiile recomandate ofera servicii de inchirieri masini in sistem rent car pentru calatorii de afaceri si in scop turistic - masini de inchiriat la preturi mici, masini performante si sigure, gama variata  de masini compacte, intermediare, autoturisme de lux, masini de teren si suv-uri, limuzine pentru ocazii speciale, nunti, autoturisme cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta, masini de inchiriat atat pe termen lung cat si pe termen scurt, asigurare impotriva accidentelor si asigurarea impotriva furtului, servicii suplimentare transfer aeroport.

Detalii

   Parcul nostru auto este format doar din masini autohtone. Inchiriem Dacia Logan 1.4 MPI si 1.5 DCI si Dacia Logan MCV cu 7 locuri. 
   Vi din afara tarii si iti lipseste mobilitatea ? Ne ocupam noi de aceasta problema! Acum va puteti inchiria o masina direct din statul in care va aflati, prin intermediu internetului. Accesati meniul Contact si veti gasii numerele de telefon si o adresa de email unde se pot face rezervari pentru o anumita data. Noi va vom procesa comanda, iar la sosire masina va fi libera pentru dvs. 
   Preturile se pot negocia in functie de perioada inchirierii dorita.

Servicii

   Preturi mici pentru inchirieri masini

   Serviciile noastre de inchirieri masini, Rent a Car Ramnicu Valcea sunt potrivite pentru dumneavoastra, fie ca doriti sa inchiriati un autoturism in scopul afacerilor sau pentru turism. Astfel, preturile noastre sunt facute in functie de necesitatile dumneavoastra, inchirierea putand fi facuta si in functie de distanta parcursa.


   Masini de calitate in parcul nostru auto

   In propriul nostru parc auto dispunem de diferite modele de autoturisme pentru a satisface necesitatile dumneavoastra si pentru a se potrivi cu bugetul fiecarei persoane. O gama larga ofera posibilitatea de a alege din clase diferite.

Galerie foto

Rent a Car Ramnicu Valcea
Rent a Car Ramnicu Valcea
Rent a Car Ramnicu Valcea
Rent a Car Ramnicu Valcea

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com