Nume:
Autoboca Rent a Car Vaslui
E-mail:
iasi@autoboca.ro
Telefon:
0733 508 484
Telefon 2:
0735 848 461
Website:
http://www.autoboca.ro/inchirieri/vaslui
Adresa:
Vaslui, Jud. Vaslui

Autoboca Rent a Car Vaslui
Inchirieri auto

Companiile recomandate ofera servicii de inchirieri masini in sistem rent car pentru calatorii de afaceri si in scop turistic - masini de inchiriat la preturi mici, masini performante si sigure, gama variata  de masini compacte, intermediare, autoturisme de lux, masini de teren si suv-uri, limuzine pentru ocazii speciale, nunti, autoturisme cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta, masini de inchiriat atat pe termen lung cat si pe termen scurt, asigurare impotriva accidentelor si asigurarea impotriva furtului, servicii suplimentare transfer aeroport.

Detalii

   Autoboca maşini de închiriat Vaslui

   Interesul în oraşul Vaslui pentru servicii de rent a car responsabile a crescut în ultimii ani. Din ce în ce mai multe persoane apelează la Autoboca Rent a Car Vaslui de fiecare dată când au nevoie de o maşină să ajungă în diverse locuri. Noi vă punem la dispoziţie o gamă variată de autoturisme, la preţuri convenabile. Autoturismele din flota Autoboca pot fi folosite pentru a îndeplini o serie lungă de obiective (turistice, de afaceri sau de natură personală).

   Dacă doriţi o maşină de închiriat care să vă ajute să ajungeţi la destinaţie fără probleme, atunci puteţi apela cu încredere la noi. Vă oferim posibilitatea de a găsi un autoturism care să combine siguranţă cu confortul. Astfel, puteţi transforma o călătorie prin ţară într-o adevărată experienţă auto!

Servicii

   Preturi mici pentru inchirieri masini

   Serviciile noastre de inchirieri masini,  Autoboca Rent a Car Vaslui sunt potrivite pentru dumneavoastra, fie ca doriti sa inchiriati un autoturism in scopul afacerilor sau pentru turism. Astfel, preturile noastre sunt facute in functie de necesitatile dumneavoastra, inchirierea putand fi facuta si in functie de distanta parcursa.


   Masini de calitate in parcul nostru auto

   In propriul nostru parc auto dispunem de diferite modele de autoturisme pentru a satisface necesitatile dumneavoastra si pentru a se potrivi cu bugetul fiecarei persoane. O gama larga ofera posibilitatea de a alege din clase diferite.

Galerie foto

Autoboca Rent a Car Vaslui
Autoboca Rent a Car Vaslui
Autoboca Rent a Car Vaslui
Autoboca Rent a Car Vaslui

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com