Portalul ofera informatii complete despre Companiile de Inchirieri Auto Rent A Car din Romania.

Societatile partenere ofera servicii de rent a car, inchirieri masini, inchirieri auto in orice oras al tarii.

Societatile recomandate pun la dispozitie o gama variata de masini (clasa mini, clasa lux, masini de teren si o gama variata de suv-uri) asigurand confortul si siguranta clientilor de Rent a Car fie persoane fizice sau companii. Cu ajutorul unei masini inchiriate, problemele dumneavoastra de deplasare se vor rezolva usor si rapid!

Avantajul inchirieri masini pe termen indelungat

Avantajul inchirieri masini pe termen indelungat

De obicei, inchirierea pe termen lung va pune la dispozitie bunul, echipamentele si accesoriile cu scopul de a le utilza dupa bunul plac. Ea nu rsspunde unei nevoi patrimoniale unor nevoi de exploatare sau folosire.

Chiar daca contractul de inchiriere este unul standard si flexibil, locatorul va plati un procent semnificativ din valoarea chiriei ramase de achitat pana la sfarsitul perioadei contractuale in cazul in care va dori incetarea contractului inainte de termenul stabilit.

Nu este nevoie de garant si nu implica costuri ascunse, suplimentare, la sfarsitul perioadei de inchiriere pe termen lung. Desigur, situatia se schimba in cazul in care restituiti mașina in conditii improprii sau kilometrajul este cu mult mai mare fata de numarul de kilometri estimat in contractul de inchiriere.

In cazul inchirierii unui autovehicul la alegere pe termen lung, la concesionarul ales de dumneavoastra si pentru o perioada de timp stabilita de dumneavostra, insotita de serviciile suplimentare specifice destinatiei masii (uz personal sau profesional), 
firma de inchiriere va raspunde simplu si complet la nevoia dumneavoastra de deplasare. Cu alte cuvinte, este vorba de o gestiune lipsita de griji a unui bun. La sfarsitul perioadei convenite contractual, in cazul in care nu se doreste prelungirea duratei de inchirere, autovehicul se intoarce la firma de inchiriere. Exista posibilitatea sa faceti o oferta de cumparare a autovehicului inchiriat sau sa va alegeti un alt model pentru o alta perioada de timp, lipsita de grijile zilnice ale posesorilor de drept ai unei masini.

Probalitatea unor taxe suplimentare la finalul perioadei de inchirere daca nu restituiti autovehiclul in stare de functionare.

Pachetul de inchirieri de masini pe termen lung este una din solutiile de transport la care din ce in ce mai multe companii apeleaza. Aproape orice afacere, indiferent de domeniu de activitate, are nevoie de servicii de rent a car ieftin pentru a se dezvolta. Exista o preocupare permanenta pentru eficientizarea activitatii de transport si optimizarea costurilor aferente acesteia. Serviciul de inchirieri de masini pe termen lung pe care vi-l oferim isi propune sa va scuteasca de orice motiv de ingrijorare.

Oferim spre inchiriere o gama larga de autovehicule, care pot raspunde rapid si eficient, necesitatilor dumneavoastra. Pretul pachetelor de inchirieri de masini pe termen lung ia in calcul tipul autovehicului inchiriat, precum si vechimea acestuia. Indiferent de bugetul pe care il alocati inchirierilor de masini pe termen lung, va asiguram ca impreuna putem gasi solutii viabile pentru ambele parti.

Prin intermediul serviciului de inchirieri masini pe termen lung, va propunem un parteneriat de durata, din care toata lumea are de castigat. Avem convingerea ca, indiferent de nevoile dumneavoastra de transport, impreuna vom putea gasi cele mai bune solutii.

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com