Portalul ofera informatii complete despre Companiile de Inchirieri Auto Rent A Car din Romania.

Societatile partenere ofera servicii de rent a car, inchirieri masini, inchirieri auto in orice oras al tarii.

Societatile recomandate pun la dispozitie o gama variata de masini (clasa mini, clasa lux, masini de teren si o gama variata de suv-uri) asigurand confortul si siguranta clientilor de Rent a Car fie persoane fizice sau companii. Cu ajutorul unei masini inchiriate, problemele dumneavoastra de deplasare se vor rezolva usor si rapid!

Ce alegi si ce primesti atunci cand inchiriezi o masina

Ce alegi si ce primesti atunci cand inchiriezi o masina

In afacerile cu închirierea de maşini, înlocuirea sau înnoirea parcului de autovehicule este des practicatã. De fapt, o maşinã standard de pasageri este rareori rulatã mai mult de trei ani de zile, iar în unele ţãri poate fi înlocuitã chiar dupã numai un an sau dupã ce atinge 40000-60000 km. Atunci cãnd ai nevoie sã închiriezi o maşinã este puţin probabil sã primeşti una nouã, iar în cazul marilor companii “rent a car” este puţin probabil sã obţii exact modelul pe care ţi-l doreşti.

Ofertele expuse de firme în online se referã de obicei la o clasã de automobile definite prin caracteristici generale cum sunt dimensiunile, echipamentele şi o plajã de preţuri. Aceasta se datoreazã unor probleme de logisticã. Cu un numãr atât de mare de clienţi este greu sã satisfaci exact gusturile celor care apeleazã la firme şi, în plus, data de returnare a maşinii sau starea în care este returnatã sunt dificil de anticipat. De obicei problemele masinilor nu pot fi anticipate cu exactitate, ele fiind imprevizibile. Din motivele expuse, în majoritatea ofertelor de maşini este introdusã expresia “sau similar” ceea ce înseamnã cã, dacã optezi sã rezervi de exemplu VW Golf, poţi sã te alegi cu Opel Astra, Ford Focus, Renault Megane, Peugeot 308, Hyundai i30, Citroen C4 sau altele. Situaţia se schimbã în cazul modelelor de maşini sport exotice, de lux, mai puţin comune. In acest caz, în ultimul timp, în procesul de rezervare a intervenit o noutate: multe firme au adoptat noţiunea de garantare a modelului ales. Luand in considerare, faptul ca o masina poate avea diferite facilitati, design diferit si mail ales putere distincta, este bine sa se precizeze atunci cand inchiriem o masina sa specificam capacitatea cilindrica pe care ne dorim sa o aiba.

Din clasa supermini, unele site-uri de specialitate recomandã Ford Fiesta, Opel Corsa sau VW Polo. Mai ales Ford Fiesta prezintã câteva mari avantaje: polueazã puţin, rezervorul poate cuprinde 42 litri de combustibil, are transmisie manualã, consumul poate fi de 4,3 – 5,2 litri/100 km în funcţie de model, oferã suficient spaţiu în interior, are un design plãcut.

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com