Portalul ofera informatii complete despre Companiile de Inchirieri Auto Rent A Car din Romania.

Societatile partenere ofera servicii de rent a car, inchirieri masini, inchirieri auto in orice oras al tarii.

Societatile recomandate pun la dispozitie o gama variata de masini (clasa mini, clasa lux, masini de teren si o gama variata de suv-uri) asigurand confortul si siguranta clientilor de Rent a Car fie persoane fizice sau companii. Cu ajutorul unei masini inchiriate, problemele dumneavoastra de deplasare se vor rezolva usor si rapid!

Piata inchirierilor auto

Piata inchirierilor auto

Piata inchirierilor auto este una destul de dinamica, influentata fiind de multi factori de natura sociala, economica, politica, in a se dezvolta sau a restrange in concordanta cu cererea la un anumit moment in timp. De exemplu, datele statistice ne arata ca cea mai mare parte din cei ce ne viziteaza capitala, peste 70% din ei, vin in interes de afaceri. Doar 30% din straini ajung in Bucuresti din placere, simuland unul din cele doua raspunsuri pe care cultura hollywoodiana ni-l prezinta cand vine vorba de formalitatile vamale si scopul sederii in Statele Unite. Altfel spus, doar 30% sunt in vacanta pe aici. Iar unii din ei sunt doar in trecere. Pornind de la aceste date preliminare, piata de inchirieri auto din Bucuresti trebui sa-si contureze cu grija strategia, mizand mai degraba pe produse si servicii business si mai putin pe cele casual, adresate consumatorului obisnuit. Iar cand vine vorba de business, calitatea produselor si serviciilor trebuie sa se ridice la acel nivel cu care consumatorii aflati pe piata din tara noastra sunt obisnuiti in statele dezvoltate pe care le frecventeaza. Strainii primeaza pe calitate inainte de cantitate, deci serviciile trebuie sa fie ireprosabile, iar masina sa aibe un standard impecabil.

Tot tinand seama de contextual social-economic, flotele auto de inchiriat trebuie sa reflecte potentialul clientele. Astfel, in Romania, deoarece vorbim de o tara in curs de dezvoltare in care veniturile nu sunt ridicate, clientii vor opta mai ales pentru modele ale caror costuri de inchiriat vor fi cat mai reduse. Mai departe, este interesant de analizat tendinta clientilor de a contracta astfel de servicii pe perioade scurte sau medii de timp, stabilind ulterior tarifele in concordanta pentru a atrage consumatori si a genera in acelasi timp profit companiei de inchirieri auto. Factori precum gradul de risc al traficului, starea infrastructurii si comportamentul la volan al soferilor vor influenta de asemenea oferta de inchirieri auto, mai ales prin prisma costurilor finale ce includ si garantia ceruta clientilor. Peste tot in lume, intr-o economie libera, piata si preturile tind in general sa se regleze pe baza raportului dintre cerere si oferta, insa aceste doua elemente sunt de nedespartit, astfel ca orice domeniu, mai ales unul relativ usor influentabil, cum e cel al inchirielor auto, trebuie sa acorde o mare importanta tuturor conditiilor si factorilor ce actioneaza in timp.

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com