Portalul ofera informatii complete despre Companiile de Inchirieri Auto Rent A Car din Romania.

Societatile partenere ofera servicii de rent a car, inchirieri masini, inchirieri auto in orice oras al tarii.

Societatile recomandate pun la dispozitie o gama variata de masini (clasa mini, clasa lux, masini de teren si o gama variata de suv-uri) asigurand confortul si siguranta clientilor de Rent a Car fie persoane fizice sau companii. Cu ajutorul unei masini inchiriate, problemele dumneavoastra de deplasare se vor rezolva usor si rapid!

Evenimentele la care sa inchiriezi o masina de lux.

Evenimentele la care sa inchiriezi o masina de lux.

Firmele de inchirieri auto lucreaza adesea cu clienti pentru care experienta de a inchiria o masina are in spate motive mai profunde decat cele practice. Intr-un oras precum Bucurestiul in care inchirierile auto nu au ajuns sa fie inca ceva la ordinea zilei, multi traiesc cu preconceptia ca a inchiria o masina este ceva costisitor si doar persoanele cu venituri peste medie si-l pot permite. Din acest motiv, multi se indreapta catre firmele de rent a car doar cu ocazia unor evenimente speciale, pentru care o masina de lux ar fi cireasa de pe tort. Exista numeroase momente si ocazii si motive pentru a inchiria o masina de lux.

O masina de lux nu inseamna neaparat o limuzina;
Ideea de limuzine pentru evenimente este uneori prea costisitoare, iar pentru altii poate fi considerate prea mult, prea extravagant. Pe de alta parte, a te prezenta la un eveniment special intr-o masina eleganta nu trebuie neaparat sa insemne inchirierea unei limuzine, companiile de rent a car pun de obicei la dispozitia celor interesati o serie diversa de autoturisme de lux de o eleganta mult mai subtila care pot face o impresie de bun gust. In functie de tipul de masina si de compania cu care se lucreaza este posibil ca inchirierile sa fie disponibile doar pentru drumuri scurte in interiorul orasului.
Pentru ce tip de evenimente se apeleaza la servicii rent a car?
1. Luna de miere. Ce este mai frumos decat o luna de miere in care cuplul este rasfatat de la inceput pana la sfarsit, inclusiv pe parcurs. Drumul pana la locatia aleasa pentru luna de miere in sine poate fi transformat intr-o experienta de neuitat inchiriind o masina de lux atunci cand distanta o permite. Evident, in functie de cat de lunga este perioada de vacanta pentru proaspetii miri, aceasta idee poate depasi bugetul, dar in general cele mai multe persoane nu respecta mot a mot ideea de luna de miere si aleg sa calatoreasca pentru un sejur standard de una sau doua saptamani. Daca bugetul nu permite totusi inchirierea unei astfel de masini pentru o perioada mai lunga, o masina de lux pentru ziua nuntii este intotdeauna o idee inspirata.
2. Aniversare. Ce metoda este mai originala si eleganta de a surprinde partenera cu ocazia aniversarii decat inchirierea unei masini de lux pentru o seara romantica in doi? Spre deosebire de ideea apelarii la firme de inchirieri auto pentru vacante mai lungi, inchirierea unei masini pentru o singura zi se incadreaza cu usurinta chiar si intr-un buget ceva mai modest. Aceleasi motive pentru a inchiria o masina de lux se pot aplica si pentru momente speciale precum cererea in casatorie.
3. Reuniuni si intalniri importante. Se spune ca trebuie sa te imbraci ca sa impresionezi, dar o mare parte din prima impresie pe care cineva si-o creaza despre o persoana abia intalnita are legatura si cu masina pe care o conduce. Pentru cei care doresc sa impresioneze cu adevarat la o reuniune de clasa spre exemplu, dar si pentru cei care trebuie sa faca o impresie de milioane la o intalnire importanta de afaceri, apelarea la servicii de rent a car pentru o masina de lux din clasa business poate fi exact plusul de incredere de care era nevoie.

Desi cei mai multi dintre noi ne-am dori o masina, putini dintre noi ne-o permitem. E drept ca romanii prefera(inca) sa isi cumpere masini, dar si piata serviciilor de inchirieri masini a crescut semnificativ in ultima vreme. Chiar daca ar exista varianta leasingului este destul de greu daca, spre exemplu, ai si un credit pentru casa.

Ai visat dintotdeauna sa conduci o masina a unui anumit brand? Ti-ar placea mult sa conduci un model anume pe care nu ti l-ai putea permite niciodata daca ar fi sa cumperi o masina? Indiferent la care dintre aceste intrebari ai raspuns afirmativ, solutia ramane aceeasi: o firma de inchirieri masini.

Cum piata rent-a-car s-a dezvoltat vertiginos in ultimii ani deja exista firme cu experienta si o buna reputatie care vin in intampinarea clientilor cu o oferta generoasa de masini. Din parcul auto a unei astfel de firme poti oricand opta pentru o masina din clasa Economic(exemplu: Dacia, Renault, Opel, etc), poti alege o masina automata sau nu, un microbuz sau un SUV. Asa ca de fiecare data poti conduce alta masina.

Sa inchiriezi o masina nu inseamna neaparat ca nu ai propria masina. Poti fi proprietar si sa apelezi in anumite circumstante la o firma de inchirieri masini.

 

© 2015 Copyright by inchiriere-auto.com